Historiek - Missie

U merkt het al, wij zetten ons in voor … U. Uw kantoor is de plaats waar u zich thuisvoelt om in alle vertrouwen uw persoonlijk én professioneel dossier betreffende uw bank-, verzekerings-, krediet- en beleggingszaken te regelen. Ook voor al uw vastgoedvragen kan u in uw kantoor in Muizen terecht. In ons uw kantoor bent u dus altijd welkom.

Historiek

Zakenkantoor Vos-Fannes werd eind jaren ’70 opgericht door Gilbert Vos & Nicole Fannes. Stelselmatig voelden er meer en meer klanten zich thuis, dankzij de persoonlijke begeleiding.  Begin 2000, vervoegde hun zoon Bart de zaak en werd bijkomend de activiteit Bank en nadien de activiteit Immobiliën opgericht.

Vandaag de dag is Zakenkantoor Vos-Fannes en Immo Vos Vastgoed een gekend en betrouwbaar advieskantoor in Mechelen en omstreken.

Wij stellen u dan ook met plezier en enige fierheid uw team van in totaal 10 dynamische medewerkers voor die dag in dag uit klaarstaan om u in al onze domeinen ten dienste te zijn.

Missie

Wij proberen u op de best mogelijke manier te begeleiden in uw keuze naar een product met een correcte prijs-kwaliteitsverhouding. Wij bekijken dit vanuit een totaalbenadering, uw gehele portefeuille, bank en verzekeringen, voor uw prive én voor uw onderneming. Wij geven ons advies, vullen lege gaten op, denken & plannen met u mee, op korte maar ook op lange termijn, hierdoor maken wij tijd voor u vrij, zowel in uw prive-  als in uw beroepsleven. Dit alles doen wij vanzelfsprekend op een neutraal en onafhankelijke manier. Wij begeleiden u in niet alleen in uw keuze maar staan ook klaar u te helpen, te begeleiden én te verdedigen bij alle mogelijke risico’s die zich naderhand kunnen voordoen.

Ònze troeven = Uw troeven

1. persoonlijke aanpak
2. onafhankelijk en objectief advies
3. stabiel en betrouwbare lange termijnrelatie
4. wij staan altijd aan de kant van de klant
5. schadegeval beïnvloedt relatie niet
6. tijdswinst
7. 24u/24u bijstand